PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os i Trend of Hair´s VIP-kundeklub, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • CPR nr. 
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Bankoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at melde dig ind i Trend of Hair´s VIP kundeklub.

Personoplysningerne registreres hos Trend of Hair ApS og i Nets A/S og opbevares indtil dit medlemskab ophører. Vi sletter alle dine oplysninger hos Nets straks og senest 2 måneder efter dit ophør som medlem. Herefter opbevarer vi dine oplysninger hos administrationen i Trend of Hair indtil 31.5. året efter din udmeldelse af hensyn til revision, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores frisørsaloner, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De medarbejdere, som administrerer Trend of Hair´s VIP kundeklub har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

”Betalingsservice Web” hos Nets opbevarer og transmitterer kundeoplysninger via en krypteret SSL forbindelse.

Oplysninger afgivet til Trend of Hair´s VIP-kundeklub videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Trend of Hair ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Trend of Hair via e-mail (jane@ps-nielsen.dk).